Rebel Heart Merchandise


Madonna Rebel Heart Tour Book




Ph By Steven Klein

Official Rebel Heart Tour Merch Key Chain

Official Rebel Heart Meg
Official Rebel Heart Tour T-shirt

Koliko je teško otići na veliki koncert, pa još i od Madonne i ne kupiti sebi na istom neki lepi, naravno oficionalni sufenir ili ti Tour Merch.
Kada sam pre koncerta došla do štanda za merchandise i rekla da želim tri tourbook-a odmah su me čudno pogledali.Ali nisu sva tri za mene, samo je jedan ostao moj.
Pre koncerta sam još kupila šolju i privesak, a da sam majicu dobila iz Nemačke. Drug ju je doneo, jer je ja nisam posle koncerta stigla kupiti.
Ovi suveniri s vremenom postaju još cenjeniji i traženiji, ako se bavite kolekcionarskim vodama, pa umete da nanjušite šta može kasnije da se unovči za malo veće pare, ali meni kao fanu zaista nije ovo plan.Neverovatno, da za pet godina blogovanje, nisam uspela da objavim svoju Madonna kolekciju, jer je velika i traži puno vremena, ne samo za slikanje, nego vremena za vađenja, slaganje i sastavljenje po epohama, pa onda vraćanje u samo meni poznat red.

You Might Also Like

1 коментара

  1. Kako joj je sexy tour book! Skoro joj je šezdeset a sve vrca koliko je mačka! Majica mi se posebno svidja ima, šešir je skroz otkačen :) Nema, pravi si fan Taco <3

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.