Red Dress



Crvena haljina ima onu značajnu ulogu kao mala crna haljina.Crvena boja ljubavi, sreće i radosti. Tako da crvena uvek budi neku vrstu sreće koja odiše ljubavi i puna je nekih ljubavnih emocija.Istina je da crvena svima lepo stoji, kao što i crveni ruž svima lepo stoji na usnama, ustvari ne postoji žena koja ne zna da nosi crvenu boju.Tako je i sa haljinom, koji god da joj je model, duga kratka, čipkana, ili kao moja sa volanima, crvena je bolja ljubavi i neke divne sreće koju želite, i sebi i drugima.
Kombinacija teksasa iliti denima je postala omiljena u svim kombinacijama bez obzira na dan, veče ili namenu. Tako da sam se i ja odlučila za haljinu koja može da bude svečana pretvorim i u dnevnu nosivu kombinaciju koja može da se lako pretvori i u večernju.Crveno i plavo uvek može lepo da se kombinuje, a uvek crni detalji mogu sve da začine.
Jesen je stigla, a crvena je boja svih godišnjih doba.Može da izigrava toplinu kada vam je hladno, može da vas zaštiti od jesenje palete boja, pa vam podari baš tu romantično skladnu notu.

This dress is from zaful, this gorgeous cuts, lengths, colors and model, immediately won me.
Zaful have something for everyone's taste as well as budget.There are purse friendly and all their long corset dress come more then affordable prices and you don't spent a lot of money to create fabulous look.

Dress zaful

Hair Style by Boban Petrov

Ph By Milan Stojanović

You Might Also Like

4 коментара

  1. Ja sam do sada izbegavala crvenu boju jer mi nikako ne polazi za rukom da pronađem nešto u toj boji što će mi se baš dopasti, nemam čak ni crvenu haljinu! Nadam se da će se to uskoro promeniti jer je prelepa boja. <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Wow! Taco fantastična je haljina :) Kao španjolska egzotična kraljica si u njoj :) Mnogo mi se dopada kako ti stoji! Sandale su sjajne! Puno, puno pusa moja draga Taktata:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas kazem za haljuinu da sam je slucajno uzela, da mi se uklopi u cenu celog vaucera sto su mi dali, i bas sam je brzinski odabrala, cak nisam nesto ni verovala da ce ispasti najbolje!!Ali odlicna je!!

      Delete
  3. If you have already picked out the colors for your wedding, you should definitely purchase this colorful girl dress for your big day.minel formal dresses hire reviews

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.