OUTFIT POST: SWEAT DRESS



         Posle zaista dužeg vremena evo i ja da objavim jedan outfit post. Sa Milanom fotografom se isto dugo videla nisam, pa smo se juče dogovorili posle  zaista dužeg vremena da se malo družimo i fotkamo. Ovo su naše fotke koje su nastale uz puno priče i nešto rada, jer smo sa vremenom uvek ograničeni.
        Trenutno volim da nosim dosta udobnu garderobu, koja je široka i tako reći šljampava. Tako da se ovo outfit izdanje ništa ne razlikuje od moje svakodnevnice. U zadnje vreme ako sam nešto novo kupila to je bilo u tamnim bojama, kao što su plava, siva i zelena. Jel su to te zimske boje, ili se ja trenutno u njima najbolje osećam, nešto ni ne bi znala da objasnim. CALVIN KLEIN JEANS Sweat Dress mi je trenutno jedan od omiljenih komada, ne samo zbog udodnosti koju pruža, već i zbog tog dizajna koji podseća na 90'te me je prosto osvojio. Ta moda koja je nekada bila hit, me uvek više ispunjava i inspiriše, jer sve što dolazi iz starijeg vremena ima dušu!
        Svedeni krojevi, elegancija pretočena u krzno, sa mali primesama sporty look čine ovaj izgleda jednostavim i nosivim, a u fokusu su srodne zimske boje. Sve odiše slobodom i pre svega udobnosti komfornih i upečatljivih komada.

Sweat Dress CALVIN KLEIN JEANS

Ph By Milan Stojanović

You Might Also Like

0 коментара

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.