OUTFIT POST: MATERNITY LACE SWING MINI DRESS WITH COLLAR




      Moje trudničko izdanje je napokon pred vama. Nikako da sednem i da objavim ovaj post, toliko toga se nakupilo za objavu, da sada zaista moram da budem brza i naravno produktivna. Polako sam počela da se spremam za porođaj, tj. za dolazak bebe, ali isto tako sam zakazala još jedno fotkanja sa Milanom za Stoke agenciju. Tim slikama se uvek posebno radujem, jer imaju malo drugačiji koncept od bilo čeka drugoga što radim.
       Nego, da se mi vratimo da ovo moje izdanje, gde je predivna svetlo-plava čipkana trudnička haljina u prvom planu. Haljinu sam poručila sam Asos-a i zaista mi je jedna od omiljenih. Biće mi je žao što je posle neću moći nositi, ali ko zna možda bude cool i nakon trudnoče. Ove fotografije je uradio Pera Knežević, i on zaista ume da se igra senkom i svetlošću da bi sve izgledalo divno i prirodno. Obožavam njegove ideje i radove.
       Sam outfit je dosta jednostavan, i haljina je u prvom planu. Tu je trenutno omiljena Karl Lagerfild torbica, koja je nastavila priču iz ove čizmice, koje su postale moje pre koju sezonu od saradnika i njih se svi sigurno sećaju.

    To bi bilo to da danas! Čitamo se uskoro! Ostavljam Vas uz Madonnin novi singl koji je po meni i više nego savršen.


You Might Also Like

1 коментара

  1. you look so exciting like that. really teasing me

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.