OUTFIT POST: MIXED PRINT SMOCK MINI DRESS WITH HI LOW HEM



     Još jedan od mojih trudničkih izdanja je pred vama. Ova haljina nije trudnička, ali je uspela to da bude uz sam kroj. Haljina je u donjem delu od crnog pamučnog materijala, sečena ispod grudi u cvetnom dezenu zanimljivog kroja. Vrlo prijatna za nošenje, a kako i nebi kada je haljina sa sajta Asos. Njihovim kvalitetom sam uvek prezadovoljna i uvek je sve stizalo u još divnijem izdanju nego sa same fotografije.
      Iako skoro pa mučim muku šta ću da obučem, i šta ću da obujem, ispadne da se uvek snađem sa već postojećom garderobom, pa ulazim u nešto što nije predviđeno za drugo stanje. Trudnoća je zaista najdivnije stanje koja žena može da ima i uživam u svakom momentu drugog stanja. Mislim, kada se bude bližio kraj da je malo teže, jer noge otiču do te mere da nestanu ni u jednu obuću, ali ja sam za sada još okej.
      Dopada mi se boja ovih fotografija, jer je Pera uklopio pozadinu divno sa samim outfitom, što sve daje da svaka fotografija ima svoju dramatiku tamnih boja. Na kraju se isplatilo fotkati pored borovine, i stare zelene ograde jer je taman deo na haljini dobio svoju završnicu uz prikladan kontrast.
     
Ph By: Pera Knežević    


You Might Also Like

3 коментара

  1. Izgledaš divno i naprosto blistaš u trudnoći. Drago mi je što se mnogo odeće koje već poseduješ pokazalo kao nosivo i komotno i u trudnoći, uvek se fenomenalno obučeš i volim tvoj stil kombinovanja boja i dezena! :D


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. so hot and sexy your body

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.