2222 METALSMIT PROJECT





        Mart mesec je ovde, a sa njim dolazi i Dan žena, a da bi odabrali originalan poklon, u moru istih, evo jednog predloga na mom blogu. Mada, ovaj predlog je večan i ne mora da bude isključivo baziran za 8. mart. U pitanju je nakit, koji je ručno pravljen, stvara jednu divnu delikatnu priču, koja je uz ovaj nakit i romantične prirode, a sam izgled nakita vas začara, ne samo na momente.

        Po samoj izradi se vidi koliko je Milica negovala svoj zanat, u pravom razumevanju slobode u samom izražaju, stilu, ali i stavu kod kojeg ne postoje granice. Svi ti linijski uvojci, zavijene linije, dvodimenzionalno izdanje na samim privescima, ili po neki minimalistički odgovor na današnji dosadan i monoton izgled, kojim su današnji stilovi okupani. Ona svoj nakit transformiše, i neće da balansira između trendova, iliti granica između starog, i novog zanata i stila.

        Meni su današni trendovi nerazumljivi, nedefinisani, dosadni, a već i predvidljivi. Želim jednostavno da prezentujem njen neprolazan stil u izradi ovog van vremenskog nakita, koji šalje poruku slobode, ljubavi i umeća. Ta dobina koja je u izboru delikatnog nakita baš nedostajala. Živeo 2222 Metalsmit Project Forever!!!

U vremenu u kom živimo, roba je dostupna na svakom koraku. Šta god da Vam je potrebno ili želite, pronaći ćete čim bacite pogled na Vaš telefon ili kompjuter, a ako ste ‘’old school’’ , krenućete u tradicionalno obilaženje radnji, izloga ili tržnih centara. Koji god kanal ili izvor prodaje da odaberete poruka je ista: SVUDA IMA SVEGA! Ovde se pitanje samo nameće: Kako onda da odaberete najbolji proizvod?
Kako biste uspešno odgovorili na ovo pitanje, morate prvo dobro da poznajete vaše potrošačke afinitete: Da li ste među onima koji kupuju, za pristupačniju cenu, više proizvoda slabijeg kvaliteta? Ili ste kupac koji je spreman da se upusti u istraživanje i potragu za proizvodima, koji iza sebe imaju stručnjaka, ispoštovan proces i priču? Ako ste u ovoj drugoj grupi, na pravom ste mestu!
Milica Pančić je rođena u Valjevu 13. marta 1985. godine. Završila je Školu primenjenih umetnosti u Šapcu, smer - juvelir umetničkih predmeta. Od tada se aktivno bavi izradom nakita od plemenitih metala. Konstantan rad i usavršavanje, doveli su je danas u poziciju da u svojoj maloj radionici, u Novom Sadu, dizajnira i ručno izrađuje unikatan nakit od srebra i poludragog kamenja.
2222 Metalsmith Project je nastao kao njena potreba da se prikaže kroz umetnost ručne izrade nakita i tržištu ponudi proizvod, koji je stvoren sa puno ljubavi i koji ima duboku poruku i začenje. Svaki komad na našoj stranici je pažljivo osmišljen i izrađen prema tradicionalnim tehikama. Milica teži ka tome da sačuva zanat onakvim kakvim je duboko utkan u istoriju, ali i da skrene pažnju sa masovne proizvodnje, koja uveliko izrabljuje radnu snagu i narušava ekosistem.
Zavirite u njen svet i sigurni smo da ćete pronaći za sebe i vaše najmilije, onaj komad nakita, koji će čuvati vaše uspomene na sigurnom.

Facebook: 2222metalsmithproject
Instagram: 2222metalsmithproject

You Might Also Like

1 коментара

  1. It is feasible to enhance one's results barely by counting cards and inserting larger bets when the distribution of cards remaining to be dealt is extra favourable. However, the counting strategies required are extremely sophisticated and in contrast to} in Blackjack the alternatives for profit are so small and rare that the trouble isn't worthwhile. Detailed analysis of this can be be} found on the Wizard of Odds site. Traditionally, on all sides of the table the players take turns to be the active participant. If the active participant wins the coup, the identical participant continues to play for that facet of the table 온라인카지노 within the next coup. If the participant loses, the flip to play the hand passes to the subsequent participant on that facet in counter-clockwise rotation.

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.