Don`t Stop The Music

        Robyn!!!Slatka svedjanka,sa posebnom bojom glasa,zavodljive pokrete uz muziku ima i jednostavno me je namamila.Od srece sam skakala kada ju je Madonna izabrala za predgrupu na njenoj Sticky&Sweet tour 2008.
    I  tako sam je prvi put videla u Amsterdam Areni.Bila je tako slatka,vrckava i bas je zagrejala sve Madonnine fanove.Posle sam je naravno sledila i u Budvi isto sa Madonnom.Da,i Madonnu sam sledila ne samo Robyn.A Robyn je kao prava zavodnica treptala sa umetnim perijem na ocima.Bila mi je nekako sva tako slatka i mazna!!Bas jedva cekam priliku da je opet uhvatim live.Njena prva ostvarenje nisam nesto pratila,a najvise sam je zapazila sa With Every Heartbeat.I od tada sam pocela da kupujem svaki njen album,pa i po neki single.
    Hvala bogu sto postoji Amazon.uk.


    Posto sam ja fanatic za ploce,singlove,kazete  i kolekcionarstvo uposte,jednostavno moram da napisem i ovo:
   Robyn:Special edicion album+bonus Tracks cd UK,Robyn cd Ukraine,Body Talk cd EU,Body Talk pt1 EU,
Body Talk pt2 EU,Body Talk pt3 Denmark,Don`t Stop The Music promo copy cd maxi single EU,Keep This Fire Burning cd maxi single EU,Be mine+bonus video,cd single Germany,Handle Me cd maxi single Germany,Hang with me single cd Germany,Call Your Girlfriend cd single Germany,Indestructible cd single Germany.

You Might Also Like

1 коментара

  1. hvala ti puno na komentaru i sorry tek sad sam stigla da posjetim tvoj blog, ubiše me kolokviji :( uglavnom sve mi se jako sviđa, vidim imamo slične interese i ukus i sa zadovoljstvom ću da nastavim ptratiti tvoj blog! :D

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.