Blue Flying Tomato

         Hello!!Sinoc je izlazak poceo vrlo interesantno,jer smo Pera i ja otisli kod nase jedne drugarice.Nasa tema za razgovor je bila politika,sto nije bas omiljena tema za sve nas.Ali to je nasa realnost ,zar ne??Zao mi je sto smo bili kratko tamo, ili je mozda sve kratko trajalo bas zbog tog realnog razgovora. Pera je hteo da sto pre pobegne u ne bas tako sjajan i buran novosadski nocni zivot.
I tako se nastavljao nas izlazak ,negde u centru Novog Sada.Nas grad je je mali, pa se svi skoro znamo i tako smo sreli nama poznate ljude.Ali bilo je i novih poznanstava.Tako da ovom prilikom postavljem slike od sinoc.Skoro isti ljudi ce veceras da nastave zurku isto negde u centru Novog Sada,ali ja sam cvrsto odlucila da ostejem kuci veceras,jer uskoro me ceka daleki put.
Odabir moje garderobe,je isto bilo odabir da mi ne bude vruce,a ni hladno.Izabrala sam tanko pleteni djempercic,sa kratkim rukavima, tamno plave boje sa zutm,srnim i crvenim detaljima.Njega sam kupila u New York-u za jeftine pare i marke je Flying Tomato.Na meni je crni kratki H&M sorc sa crnom satenskom trakom sa obe strane.Volim ga,jer je dosta dubok i uvek je nekako in.A i uz sve se kombinuje....

You Might Also Like

3 коментара

  1. Flying tomato je bas lep naziv za lep dzemper <3

    ReplyDelete
  2. Hehe,sada jos kada kazem gde sam ga tacno kupila,jos vise ce ti se svideti.U Century 21-u.

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.