You Don't Impress Me Much!!


            Sako koji je na meni,sa izvezenim zlatnim cvecem i perlama, ima meni jako dragu pricu.
Drug Leonardo iz Holland-a (o kome ce biti puno price i pic.naravno), kada je bio kod mene ovo leto,isao je za vreme Exita u subotu ujutro na nylon. Ja sam mu odmah rekla da ja, nemam snage i nemere,da idem posle tvrdjave, na Nylon po suncu i da kopam tamo.
            On je otisao sam i vratio se kuci sa punom kesom zenske garderobe. A za sebe nista nije izbunario. I kupio je taj sako za mene za 50 din, da za pola evra.Uzela sam ga i odmah zavolela i bas mogu reci da je efektan.Plisani with gold buttons. Cok Chic, Cok~~)))
            Inace ovo je u blizini mog druga Daria slikano. Koji zivi u starom gradu Petrovaradina ili u komsiluku gde je rodjen Hrvatski Ban Josip Jelacic!!!
            A naziv ovog posta ,"That don`t impress me much"or You don`t impress me much,je nastao kada smo posle na kompu videli slike.Pa slika gde,jednom nogom stojim na kofercetu, me je podsetila ne tu pesmu i spot uvek kicaste Shania Twain.Pa sam pocela da pevam That don`t impress me much~~))) ooohhh yeahhh!!
 
     l am wearing: Coat with gold buttons Second Hand,Jeans H&M,Shoes Sacha from Holland,Jumper Vintage,Print Suitcase Bag-River Island-ASOS,Hat H&M,Russian Scarf Vintage
Photos by:Dario Poljak

You Might Also Like

5 коментара

  1. obozavam sve obozavaoce buvljaka <3

    ReplyDelete
  2. super mi je ova torba iz rivera :))

    ReplyDelete
  3. Sako je stvarno pravi ulov.
    Maramu imam istu ♡
    Kofer je prelijep i slike također.

    Pratim te :)

    ReplyDelete
  4. Odlica sako, nadam se da cu i ja ulovim sta sl Exit, hihi.. pratim.
    Kofercic premeden.
    With love
    NURA

    ReplyDelete
  5. Ovde ti je jako lepa frizura i sva si mi lepa ^^ A koferce je tako kul-ja pokusavam da negde(za sada neuspesno) nadjem okruglo koferce :)

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.