White With Silver



Ovaj izgled je sačinjen od zaista ne spojivih stvari, koje ipak izgledaju odlično, po malo neobičan spoj metalik srebrne suknje, sa pravim vintage momentima. Prvo, košulja je stara preko 30. godina i za tačne godine moraću da pitam svekrvu jer je njena. Našli smo je u njihovoj napuštenoj kući u Hrvatskoj 2013.godine.Nekako sam je pokupila iz svog tog nereda, oprala i mama je morala da doda čipkaste detalje jer ima neke rupice od stajanja ili čega već. Zar nije doživela pravu reinkarnaciju. Živa duša se opet vratila u nju. Godinama sam htela da je osvežim u nekom izdanju, ali i to je čekala dugo. Pune četiri godine je kod mene pa tek sada se pokazala kako je krasna.Suknja je isto jedan stari, ali ne baš tako komad. Kupljena u Solunu u H&M te iste 2013.Bila sam tako srećna kada sam  sada videla da mogu i dalje da uđem u nju.
Do sledećeg posta!

Ph By Pera Knežević

I za kraj želim da vam preporučim još jedan sjajan Fashion online store, koji se zove  dresshead  i na njemu možete naći još svašta nesto lepo po povoljnim cenama!


You Might Also Like

2 коментара

  1. Super styliš! Suknja je prava bombonica, a tek cipelice <3 Divno ti stoji ovakav zanosni look! Love it :) Krasna si <3

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.