Nostalgie,NL

Bila je subota 26.11.2011.Sa Igorom sam se dogovorila da ce mi malo pokazati Amstelveen,juzni deo Amsterdama .Vreme je bilo vetrovito,ali ne i jako hladno,sto mi je odgovaralo,jer sam se oko 19h nalazila sa Leonardom.Tako da sam vec tada, kada je ova slika nastala,morala biti spremana i za vecernji izlazak.
Pa mi je zbog tog vecernjeg izlaska, sminka dosta jaca vec preko dana bila.To ne volim da praktikujem,ali vremena za jos jedno doterivanje i vracanje u smestaj ne bih nikako imala.
Leonardov viski u ruci,kao da zeli da protrlja duha iz lampe.Ne znam samo sta je sviralo na ipod-u tada,ali se pripremao da stavi slusalice u usi!
Posto ja nisam imala vremena da se ponovo sminkam i presvlacim za izlazak (ustvari ja sam vec bila spremana),Leonardo je imao vremena.Promenio je  kosulju jos coffee-iju kada smo sedeli.Leonardo je u stanju da se presvuce po par puta u roku jednog sata!!To vece sam prvi put stavila ogrlicu Versace for H&M oko vrata.Veoma drag poklon od doticnog gospodina!!Tnx a lot~)
Ovo je Leonardov prijatelj Denis!Kada pomislim ne Lea i negove prijatelje, uvek mi prvo u glavi budu njih dvoje,pa tek onda na red dolaze neki drugi njegovi drugari.
Ovo je vec kraj izlaska,ali najbolji i najzabavniji deo.Ovde sam jako srecna,jer volim svaki delic koji provedem u Holandiji.Ali bez dragih ljudi to nebi bilo tako interesantno ko sto jeste!!Hvala vam od <3

You Might Also Like

9 коментара

  1. JAO baš ti zavidim na posjeti Holandiji i ja se nadam da ću uspijeti da odem kad završim sa fakultetom, svi ste mi super i jaako stylish! :D hvala na divnim komentarima.

    ReplyDelete
  2. super slike! I ja bih tako rado volela jednom otici u Holandiju! :)

    ReplyDelete
  3. sminka je odlicna! a najvise mi se svidja ta tvoja torba!

    ReplyDelete
  4. Pohvala za servis moje grandme,super,prenijet cu joj!

    Subara!Subara!Subara!
    Ja je svake zime zelim,ali nikad ne naletim na onu od eko-krzna...

    pa,onda nista...
    Super si se provela,to vidim,blago se tebi...



    Extremely Jealous ,

    www.under-the-art-sky.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. wow *.* to je sve što imam za reći! :D completely jealous! :DD

    x's

    Dino

    ReplyDelete
  6. Drago mi je sto volite subaru od moje mame.Subara je iz njene mladosti, koju sam ja sa nestrpljenjem cekala da bude moja!!A sada je moja polarna lisica~~))Zelje za krznom i koznom galanterijom nikada nece prestati.Meni je zao svih tih zivotinja, pa je moguce, da u buducnosti krzno bude elitisticki luksuz.

    ReplyDelete

INSTAGRAM


Taktata blog by Tatjana Dmitrovic Drljan. All rights reserved.
. Powered by Blogger.